Οι μυστικιστές ανά τον κόσμο ανακαλύπτουν τη Σαμοθράκη στην κορυφή του Αιγαίου πελάγους. Το νησί του Αιόλου, του Θεού του Ανέμου. Το νησί της Θεάς Νίκης. Το νησί των Καβείρων, θεοτήτων της Φωτιάς. Ένα νησί με άγρια φυσική ομορφιά, που χαρακτηρίζεται από τρεχούμενα νερά και βάθρες (φυσικές πισίνες).

Ένα παραμυθένιο μέρος που αναβλύζει έντονη ενέργεια. Ιδανικό για όσους αγαπούν τη Φύση και τα ευδαίμονα Στοιχειά της. Η Σαμοθράκη είναι μια πηγή τροφοδότησης για το πνεύμα. Ένα ανώτερο επίπεδο ύπαρξης και επικοινωνίας με το Σύμπαν και τον Εαυτό.

Ζήστε την εμπειρία της Σαμοθράκης σε ένα κατάλυμα που έχει χτιστεί στην καρδιά της πηγής, ανάμεσα σε αιωνόβια πλατάνια, γάργαρα ιαματικά νερά και απέραντες θέες προς βουνό και θάλασσα. Σε μια καταπράσινη έκταση τριών στρεμμάτων που απλώνεται κοντά στο σημείο εκείνο (Θέρμα), από όπου ξεκινάνε οι περίπατοι προς τους καταρράκτες και τις κορυφές του μυθικού βουνού Σάος, καθώς και οι κρουαζιέρες για την εξερεύνηση του νησιού.

Με δυνατότητα φιλοξενίας έως 10 ατόμων, η Βίλα «Μιχάλης» στην περιοχή Κάτω Καρυώτες, σας υποδέχεται σε ένα χώρο διαρρυθμισμένο με 4 ανεξάρτητα και πλήρως επιπλωμένα studio, τα οποία διαθέτουν κουζίνα, μπάνιο και δικό τους ευρύχωρο εξώστη, το καθένα.

Για ομαδικές δραστηριότητες διαλογισμού, yoga, εργαστηρίων ή fitness μπορείτε να αναπτυχθείτε στον απέραντο κήπο που περιβάλλει τη Βίλα «Μιχάλης», σε μια επίπεδη έκταση από γκαζόν που διαθέτει δικές της φυσικές πηγές.

Ανακαλύψτε τη Σαμοθράκη κρυμμένη πίσω από το ψηλότερο βουνό του Αιγαίου, κάτω από την οργιώδη βλάστηση και μέσα από κελαριστά νερά που μοιράζονται σε φαράγγια, ποτάμια και ρυάκια και καταλήγουν ορμητικά στη θάλασσα.

Στη νότια ακτή του νησιού, θα δείτε τον ψηλότερο καταρράκτη στην Ελλάδα (Κρεμαστό Νερό), ύψους 180 μέτρων. Στη «Γριά Βάθρα» και στις «Βάθρες του Φονιά» θα βρεθείτε σε ένα μαγευτικό τοπίο, που θα σας θυμίσει νεραϊδοχώρα… με πλατάνια, φτέρες και βελανιδιές γύρω από λίμνες, πολυάριθμες βάθρες και μικρούς καταρράκτες.

Ανακαλύπτοντας τη Σαμοθράκη, ανακαλύπτετε τον εαυτό σας…